CO2 UTSLIPP ER IKKE SKADELIG FOR KLIMAET.

 

Anders Brunstad.

·

Hele CO2 kamanjen som kjøres i regi av FN og EU er basert på en hypotese om at økte C02 utslipp skal være årsak til global oppvarming.

Denne hypotesen er ralsifisert og dermed falsk.

Den kjøres likevel frem og videre med stor tyngde av en EU kommisjon som logrer med halen for FN og mørke totalitære krefter koblet til globalisten Soros.

Som frontes av Merkel i EU og Erna Solberg i Norge.

Fakta mht CO2 er at FNs modeller er feil, og data og rapporter er forfalsket for å tildekke realitetene;

Det var historisk kaldt mellom 1650 og 1850. Det var ikke den industrielle revolusjonen som startet den globale oppvarmingen etter 1850. Men solen.

Solaktiviteten var historisk lav i samme periode som det var historisk kalt. Perioden kalles Maunder Minimum av solforskerne, som studerer solspotter.

Heldigvis ble det etterhvert mer fart på solen. Det var hungersnød i Norge og Europa på den tiden. Folk spiste faktisk barkebrød for å overleve.

Pga et svært kaldt klima, hvor både Themsen og Østersjøen faktisk frøs til is en rekke ganger. Samtidig var det historisk lave CO2 verdier. Forskning viser at når det er kaldt lenge, som det hadde vært i 200 år, så går CO2 nivået også ned. Dermed blir det lite CO2 til fotosyntesen, og planter gror saktere.

Nå derimot, med høyere verdier av CO2, på ca 0.04% mot under 0.03 under den kalde perioden, gror alle planter og plankton i havet minst 25% raskere, og planeten Tellus produserer meir mat.

For CO2 er ikke noe farlig utslipp, slik som globalistene propaganderer, men livgivende.

Økte CO2 verdier gjør det mulig å fø på 8 mrd mennesker på jorda, og ingen dør av C02 utslipp.

FNs, EUs og Norges Miljøpolitikk derimot, er dødelig, og flere hundre tusen mennesker har død av en avgiftspolitikk som premierer skitten diesel fremfor rein naturgass.

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

0 kommentarer

Siste innlegg