Hva er og hva skjer i en Mini-Istid.

SOLENS SYKLUS BESTEMMER KLIMA SOM DEN HAR GJORT I MILLIONER AV ÅR.

Forskere som vet det er boikottet av presse og media,Det betyr kaldere vær og mer snø i mange land. Andre får mer regn, flom, tørke. jordskjelv, vulkanutbrudd, tornadoer osv. Og det har allerede startet.

Havet steg ikke flere meter. Noen steder ca 3 mm i året og andre steder sank det ca 3 mm pga landheving. Det er helt normalt og har pågått mer eller mindre etter siste istid. Det var en grunn til at de bygde operaen og andre bygg i vannkanten. De vet havet ikke vil stige flere meter. Isen i Arktis smeltet ikke i 2014. Den varierer som den alltid har gjort og har vært isfri for flere tusen år siden. Antall isbjørner har økt fra 7000 til 30000 siden Al Gore ble født, så de har det bra.

Jorden koker ikke. Den har hatt kaldere og mye varmere perioder. Temperaturen sto stille fra 1998 til 2015. Fra 2016 har den bare gått nedover.

Våre barn ville ikke oppleve snø når de vokste opp ble det sagt. Mange land har satt snø og kulderekorder siden 2014.

Desverre er våre barn vokst opp med frykten for en kokende jord. De har vokst opp med klimaløgner fra voksne de stoler på så jeg skjønner at de demonstrerer. Virkeligheten når det bare blir kaldere blir vanskelig å takle. Det var en av grunnene til at jeg startet denne siden. De fortjener å få vite sannheten så de kan forberede seg.

Det verste er at de fleste ikke vet hva CO2 er. Det er en ufarlig usynlig gass som jorden trenger for å leve. Det har vært 20 000 ganger mer før. Nå er det bare ca 0,04% i atmosfæren. Det var ca 0,03% for hundre år siden og avlingene ble mindre. Går den under 0,02% begynner jorden å dø. Under 0.01% dør alt liv. Så hvorfor vil noen redusere CO2 som vi trenger for å leve?.

Først stiger temperaturen og flere år senere øker CO2. Så synker temperaturen og flere år senere minker CO2. Forskere som ikke slipper til i media vet det. Jeg vet det. Al Gore vet det men han byttet om på grafene så CO2 øker først. Bare løgn. Han er som meg verken forsker eller fysiker. Han er politiker og ble satt til å skremme en hel verden med klimakatastrofer så verdens befolkning kunne flås for skatter og avgifter. Og så ble han milliardær.
.

Håper flere begynner å tenke litt mer selv og forbereder seg på hva som kommer. Politikerne gjør det ikke. Det er 400 år siden den siste store mini-Istid som het Maunder Minimum. For 200 år siden var det en mindre Mini-Istid som het Dalton Minimum. Den som starter nå heter Eddy Minimum. Naturen går sin gang. Det haster med å forberede seg.

Maunder Minimum var den siste store Mini-Istid for 400 år siden. Nå starter Eddy Minimum. Historien gjentar seg.

Bildet kan inneholde: tekst

0 kommentarer

Siste innlegg