Jeg spør meg selv hver dag. Hvordan er det mulig at voksne oppegående mennesker fremdeles tror på Al Gore som har tatt feil på alt han har sagt.

Bildet kan inneholde: tekst

Solens syklus bestemmer klima som den har gjort i millioner av år. Forskere som vet det er boikottet av presse og media,

Det betyr kaldere vær og mere snø i mange land. Andre får mer regn, flom, tørke. jordskjelv, vulkanutbrudd, tornadoer osv. Det har allerede begynt. I USA herjer tornadoene og setter nye rekorder. Det de fleste ikke vet er at de oppstår pga kaldere luft.
I Norge blir det kaldere og mere snø. fra 2022 kan det bli så kaldt om sommeren så snøen ikke smelter enkelte steder.. Da kan vi prate om dramatiske klimaendringer.
Havet steg ikke flere meter. Noen steder 3 mm i året og andre steder sank det tre mm pga landheving. Det er helt normalt og har pågått mer eller mindre etter siste istid. Det var en grunn til at de bygde operaen og andre bygg i vannkanten. De vet havet ikke ville stige flere meter.
Isen i Arktis smeltet ikke i 2014. Den varierer som den alltid har gjort og har vært isfri for flere tusen år siden. Antall isbjørner har økt fra 7000 til 30000 siden Al Gore ble født, så de har det bra.
Jorden koker ikke. Den har hatt kaldere og mye vamere perioder. Temperaturen sto stille fra 1998 til 2015. Fra 2016 har den bare gått nedover.
Våre barn ville ikke oppleve snø når de vokste opp ble det sagt. Mange land har satt snø og kulderekorder siden 2014. Flere vintearangementer har blitt avlyst pga for mye snø.
Desverre er våre barn vokst opp med frykten for en kokende jord. De har vokst opp med klimaløgner fra voksne de stoler på så jeg skjønner at de demonstrerer. Virkeligheten når det bare blir kaldere blir vanskelig å takle. Det var en av grunnene til at jeg startet denne siden. De fortjener å få vite sannheten så de kan forberede seg.
Der verste er at de fleste ikke vet hva CO2 er. Det er en ufarlig usynlig gass som vi trenger for å leve. Det har vært 20.000 ganger mer før. Nå er det bare ca 0,04% i atsmofæren. Det var ca 0,03% for hundre år siden. Hvis den går under 0,02% begynner jorden å dø ut. Det holdt på å skje en gang og da døde 95% av livet. Kommer den under 0,01% dør alt liv. Hvordan kan noen forsvare å betale avgifter for noe som vil ta livet av jorden hvis vi fjerner det.
Nå blir det kaldere men CO2 nivået i atmosfæren vil stige i flere år til. Det er bra for plantene. Og det er for de fleste vanskelig å forstå. Først stiger temperaturen og flere år senere øker CO2. Så synker temperaturen og flere år senere minker CO2. Forskere som ikke slipper til i media vet det. Jeg vet det. Al Gore vet det men han byttet om på grafene så CO2 øker først. Bare løgn. Han er som meg verken forsker eller fysiker. Han er politiker og ble satt til å skremme en hel verden med klimakatastrofer så verdens befolkning kunne flås for skatter og avgifter. Nå tror jeg han har gått ut på dato for nå kjører de frem barn og ungdom i klimakampen.
Håper flere begynner å tenke litt mer selv og begynn å forberede dere på hva som kommer. Politikerne gjør det ikke.
Der er 400 år siden siste store Iini-Istid som het Maunder Minimum. For 200 år siden var det en mindre Mini-Istid som het Dalton Minimum. Den som starter nå heter Eddy Minimum. Naturen går sin gang. Det blir kaldere.
Og til slutt;
Isen smeltet ikke i Arktis. Havet steg ikke flere meter noe det heller ikke ville gjort om all isen smeltet. Men når sjefsspåmennene Al Gore og Obama kjøper seg eiendommer i strandsonen reagere nesten ingen. Obama var den siste og betalte 15 millioner dollar enda han sier havet vil stige fire til seks meter.

Obamas nye eiendom til 15 millioner dollar i strandsonen

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

0 kommentarer

Siste innlegg