Utvider farevarselet om «Elsa»: Folk blir bedt om å flytte biler. Natt til tirsdag blir det ekstremt, advarer meteorologene. Bryggen i Bergen stenges og hovedredningssentralen ber folk være forsiktige langs sjøen.

NYHETENE ER FULLE AV KLIMAENDRINGER SOM DET HAR VÆRT SIDEN TIDENES MORGEN. EKSTREMVÆRET NÅ SKYLDES NEDKJØLING AV JORDEN. DET ER HELT NORMALT. SÅ FORBERED DERE, BARN OG BARNEBARN PÅ EN KALDERE FREMTID.

Det blir kaldere og mere snø i mange land. Andre får mer regn, flom, tørke. jordskjelv, vulkanutbrudd, tornadoer osv. Det har allerede begynt. I USA herjer tornadoene og setter nye rekorder. Det de fleste ikke vet er at de oppstår pga kaldere luft høyere opp.
I Norge blir det kaldere og mer snø i årene som kommer.
Havet steg ikke flere meter. Noen steder 3 mm i året og andre steder sank det tre mm pga landheving. Det er helt normalt og har pågått mer eller mindre etter siste istid. Det var en grunn til at de bygde operaen og andre bygg i vannkanten. De visste havet ikke ville stige flere meter.
Isen i Arktis smeltet ikke i 2014. Den varierer som den alltid har gjort og har vært isfri for flere tusen år siden. Det norske forskningsskipet og isbryter Kronprins Haakon kom ikke så langt som Fritjof Nansen gjorde med trebåt i 1895 før de måtte snu. Isen var tre meter tykk.  Antall isbjørner har økt fra 7000 til 30000 siden Al Gore ble født, så de har det bra.
Jorden koker ikke. Den har hatt kaldere og mye vamere perioder. Temperaturen sto stille fra 1998 til 2015. Fra 2016 har den bare blitt kaldere.
Skogbranner får også den såkalte globale oppvarmingen skylden for. De har ikke sjekket statistikkene. Antall skogbranner har sunket de siste 400 årene. Og nå viser det seg at skogbrannene i Australia var påsatt.
Våre barn ville ikke oppleve snø når de vokste opp ble det sagt. Mange land har satt snø og kulderekorder siden 2014..
Desverre er våre barn og ungdommer vokst opp med frykten for en kokende jord og den farlige CO2en. og klimaløgner fra voksne de stoler på siden da var små. Så jeg skjønner at de er redde og demonstrerer. Virkeligheten når det blir kaldere blir vanskelig å takle. Det var en av grunnene til at jeg startet denne siden. De fortjener å få vite sannheten så de kan forberede seg.
Vi trenger CO2. Det verste er at de fleste ikke vet hva CO2 er. Det er en ufarlig usynlig giftfri gass som vi trenger for å leve. Det har vært 20000 ganger mer før. Nå er det bare ca 0,04% i atmosfæren. Det var ca 0,03% for hundre år siden. Hvis den går ned mot 0,02% begynner jorden å dø ut. Det holdt på å skje en gang og da døde 95% av alt livet på jorden. Kommer den under 0,01% dør alt liv. Hvordan kan noen forsvare å betale avgifter for noe som vil ta livet av jorden hvis vi fjerner det. Men ikke vær bekymret. Uansett hva de finner på klarer de ikke å redusere den. Men milliardene vil rulle ut til ingen nytte
Nå blir det kaldere men CO2 nivået i atmosfæren vil stige i flere år til. Det er bra for plantene. Og det er for de fleste er vanskelig å forstå. Først stiger temperaturen og flere år senere øker CO2. Så synker temperaturen og flere år senere minker CO2. Forskere som ikke slipper til i media vet det. Jeg vet det. Al Gore vet det men han byttet om på grafene så det ser ut som CO2 øker først. Det er helt feil.
Det har vært flere Mini-Istider. Den siste store var for 400 å siden og het Maunder Minimum. Den som har startet nå heter Eddy Minimum. Solen bestemmer som den har gjort i millioner av år. Og selv om det er varmt flere steder i Norge er det helt normalt i starten på en Mini-Istid i mange land før det stabiliserer seg.

https://www.nrk.no/vestland/elsa-treffer-kysten-i-dag-1.14896419?fbclid=IwAR1Hkn1ZiPHWSxr9TKwclWgYXsEXgyJ0-szYCpMjlQKwceSwDYcgaVCDyK0

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

Maunder Minimum var den siste store Mini-Istid for 400 år siden. Nå starter Eddy Minimum. Historien gjentar seg.

Bildet kan inneholde: tekst

0 kommentarer

Siste innlegg