Vi trenger CO2 ellers så dør vi.

I 30 år har vi hørt at havet skulle stige mange meter. Isen i Arktis skulle smelte i 2013. Jorden skulle koke. Ingenting var sant. Men de bruker milliarder på klimatiltak til ingen nytte. Det de fleste ikke vet er at når solen blir sterkere gror det mer. Flere hundre år senere øker CO2 pga veksten. Når solen blir svakere som nå vil det gro mindre og om noen hundre år minsker CO2. Vi trenger CO2. Det er 0,04% CO2 i atsmofæren. Ved 0,02% er det alvorlig. Ved 0,01% dør jorden. Hva feiler det dere?.

Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/

Oljefyr

Fra og med 1.januar 2020 trer det nasjonale forbudet mot oljefyring i kraft noe som innebærer at privatboliger, borettslag/sameier og næringsbygg må finne andre alternativer.
Håper du ikke har fjernet tanken. For det myndighetene ikke har fortalt deg er at det ikke blir forbud mot fyringsanlegg dersom det brukes et bioprodukt. Sist vinter med beskjedne mengder snø i forhold til det som kommer fremover, var tusener uten strøm i flere uker. Hva gjør du når den blir borte oftere og i lengre perioder. Da må du ha ved eller fyringsanlegg. Kort sagt. Du må klare deg selv.

https://www.itbaktuelt.no//23/bioolje-ikke-slutt-fyringso/