Vi trenger CO2 ellers så dør vi.

I 30 år har vi hørt at havet skulle stige mange meter. Isen i Arktis skulle smelte i 2013. Jorden skulle koke. Ingenting var sant. Men de bruker milliarder på klimatiltak til ingen nytte. Det de fleste ikke vet er at når solen blir sterkere gror det mer. Flere hundre år senere øker CO2 pga veksten. Når solen blir svakere som nå vil det gro mindre og om noen hundre år minsker CO2. Vi trenger CO2. Det er 0,04% CO2 i atsmofæren. Ved 0,02% er det alvorlig. Ved 0,01% dør jorden. Hva feiler det dere?.

Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/

Oljeplattform.

På denne tiden av året har det aldri vært en så mye is rundt Russlands offshore arktiske oljeplattform Prirazlomnaya. Merkelig, for noen sier at vi har global oppvarming.

Oljefyr

Fra og med 1.januar 2020 trer det nasjonale forbudet mot oljefyring i kraft noe som innebærer at privatboliger, borettslag/sameier og næringsbygg må finne andre alternativer.
Håper du ikke har fjernet tanken. For det myndighetene ikke har fortalt deg er at det ikke blir forbud mot fyringsanlegg dersom det brukes et bioprodukt. Sist vinter med beskjedne mengder snø i forhold til det som kommer fremover, var tusener uten strøm i flere uker. Hva gjør du når den blir borte oftere og i lengre perioder. Da må du ha ved eller fyringsanlegg. Kort sagt. Du må klare deg selv.

https://www.itbaktuelt.no//23/bioolje-ikke-slutt-fyringso/

Mini-Istiden vil skape mange problemer.

Tenk deg vinteren 2022. Det kommer flere meter snø som ikke smelter om sommeren. Og det kommer flere meter neste år som heller ikke smelter osv. Begynn å planlegg nå på hvordan du skal bli kvitt snøen. Det er ikke lenge til.



Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/

Australia.

Meteorologene i Australia har advart mot den verste vinteren i manns minne. Vi skal følge med så får vi se en forsmak på hva vi har i vente i en Mini-Istid som allerede så smått har startet.