Økende antall vulkanutbrudd er en av følgene en Mini-Istid fører med seg pga solens syklus. Flere vulkaner har utbrudd nå. Vi følger med det som skjer.

Mount Agung Indonesia blows again: As volcanoes around the world are waking up after an unusual quiet period.

A volcano on the Indonesian island of Bali erupted Friday, spewing a plume of ash and smoke more than 2,000 meters (6,500 feet) into the sky.

http://www.thebigwobble.org/…/mount-agung-indonesia-blows-a…

Lik og følg med oss på FB. 
https://www.facebook.com/Mini-Istid-441440973350911/

Godt å se at flere er enig med meg. På tide at flere våkner av klimadvalen de befinner seg i.

Klimaet – på vei mot Grand Solar Minimum.

Siden mainstream media i NHSR – den Norske Hysteriske Sjaman-republikk – kun presenterer oppdiktede varmekatastrofeprofetier og kun tar inn debattinnlegg fra uvitende fjols, er det på tide å spre kunnskap om hva som faktisk skjer med klimaet over kloden.

https://resett.no/…/klimaet-pa-vei-mot-grand-solar-minimum/…

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

 

Britisk forsker:Vi er på vei mot en avkjølingsperiode av jorden.

«CO2 har ingen, jeg gjentar ingen, innvirkning på klimaet. Den teorien er feil fra ende til annen. Det er sola som styrer havtemperaturen, og havtemperaturen styrer klimaet. Bunnlinja er at sola styrer klimaet, først og fremst via havet,» sier han. «Det som skjer nettopp NÅ er starten på en miniistid. Det begynte rundt 2013. Det startet sakte, men har begynt å akselerere.»

Hvordan er det mulig for voksne folk å fremdeles tro på global oppvarming etter tredve år med klimaløgner og alle har feilet. Kan noen nevne en ting som har vært riktig?.

Solens syklus bestemmer klima som den har gjort i millioner av år. Forskere som vet det er boikottet av presse og media,

Det betyr kaldere vær og mere snø i mange land. Andre får mer regn, flom, tørke. jordskjelv, vulkanutbrudd, tornadoer osv. Det har allerede begynt. I USA herjer tornadoene og setter nye rekorder. Det de fleste ikke vet er at de oppstår pga kaldere luft.

I Norge blir det kaldere og mere snø. fra 2022 kan det bli så kaldt om sommeren så snøen ikke smelter enkelte steder,og bygger seg opp for hvert år som går. Da kan vi prate om dramatiske klimaendringer.

Havet steg ikke flere meter. Noen steder 3 mm i året og andre steder sank det tre mm pga landheving. Det er helt normalt og har pågått mer eller mindre etter siste istid. Det var en grunn til at de bygde operaen og andre bygg i vannkanten. De vet havet ikke ville stige flere meter.

Isen i Arktis smeltet ikke i 2014. Den varierer som den alltid har gjort og har vært isfri for flere tusen år siden. Antall isbjørner har økt fra 7000 til 30000 siden Al Gore ble født, så de har det bra.

Jorden koker ikke. Den har hatt kaldere og mye vamere perioder. Temperaturen sto stille fra 1998 til 2015. Fra 2016 har den bare gått nedover.

Våre barn ville ikke oppleve snø når de vokste opp ble det sagt. Mange land har satt snø og kulderekorder siden 2014. Flere vintearangementer har blitt avlyst pga for mye snø.

Desverre er våre barn vokst opp med frykten for en kokende jord. De har vokst opp med klimaløgner fra voksne de stoler på så jeg skjønner at de demonstrerer. Virkeligheten når det bare blir kaldere blir vanskelig å takle. Det var en av grunnene til at jeg startet denne siden. De fortjener å få vite sannheten så de kan forberede seg.

Der verste er at de fleste ikke vet hva CO2 er. Det er en ufarlig usynlig gass som vi trenger for å leve. Det har vært 20000 ganger mer før. Nå er det bare ca 0,04% i atsmofæren. Det var ca 0,03% for hundre år siden. Hvis den går ned mot 0,02% begynner  jorden å dø ut. Det holdt på å skje en gang og da døde 95% av livet. Kommer den under 0,01% dør alt liv. Hvordan kan noen forsvare å betale avgifter for noe som vil ta livet av jorden hvis vi fjerner det.

Nå blir det kaldere men CO2 nivået i atmosfæren vil stige i flere år til. Det er bra for plantene. Og det er for de fleste er vanskelig å forstå. Først stiger temperaturen og flere  år senere øker CO2. Så synker temperaturen og flere år senere minker CO2. Forskere som ikke slipper til i media vet det. Jeg vet det. Al Gore vet det men han byttet om på grafene så CO2 øker først. Bare løgn. Han er som meg verken forsker eller fysiker. Han er politiker og ble satt til å skremme en hel verden med klimakatastrofer så verdens befolkning kunne flås for skatter og avgifter. Nå tror jeg han har gått ut på dato for nå kjører de frem barn og ungdom i klimakampen.

Håper flere begynner å tenke litt mer selv og forbered dere på hva som kommer.  Politikerne gjør det ikke.

Der er 400 år siden siste store mini-Istid som het Maunder Minimum. For 200 år siden var det en mindre Mini-Istid som het Dalton Minimum. Den som starter nå heter Eddy Minimum. Naturen går sin gang. Det blir kaldere.

Bildet kan inneholde: tekst

Red Flags All Over the Climate Movement

Friends of Science

Many people are frightened by claims that we are in a ‘climate emergency’ or the view that ‘we only have 12 years left’ – but the evidence does not support these claims. Certainly, those who are making such claims are not ‘walking the talk.’ Scare tactics are red flags that something is wrong with the story you’re being told by people pushing climate hysteria. Keep calm and ask more questions.

Egentlig ganske dyktig gjort å få med så mye vås på en artikkel. Bra jobba Elvstuen. Godt vi har politikere som deg.

Dette er faglig sett godt skodde folk som sosialantropologer, teologer, sosiologer, psykologer og statsvitere.

Selv om verdenssamfunnet har arrangert en rekke store klimakonferanser de senere år, er de praktiske resultatene i form av reduserte utslipp av klimagasser uteblitt. Fortvilelsen har ført til press mot det enkelte menneske for å gjøre sitt, for eksempel slutte å reise med fly, sykle eller gå istedenfor å kjøre bil og spise mat som er produsert med minst mulig CO2-utslipp.

En annen mulighet for en positiv personlig påvirkning på klima er å redusere mengden CO2 i utåndingsluften. Luften som pustes inn inneholder 0,04 % CO2, mens innholdet i utpusten har økt formidabelt til hele 4 %. Samlet mengde CO2 som et voksent menneske slipper ut i løpet av et døgn er derfor betydelig.

Hvis den fysiske aktivitet økes gjennom trening eller hardt arbeid vil CO2-utslippet økes tilsvarende. Topputøvere i kondisjonsidretter slipper trolig ut 150 % eller mer CO2 enn den sedate del av normalbefolkningen. I tillegg har slike idrettsfolk et stort matbehov både når det gjelder kalorier og proteiner til oppbygging av muskulatur. Det er kjent at idrettsfolk helst bruker rødt kjøtt som proteintilskudd, noe som er spesielt ugunstig med tanke på det betydelige fotavtrykket produksjonen av rødt kjøtt setter på klima.

https://resett.no/…/menneskenes-personlige-ansvar-for-kli…/…

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/Mini-Istid-441440973350911/

DENVER IS SUFFERING ITS COLDEST MAY SINCE 1995 (SOLAR MINIMUM OF CYCLE 22), AND ITS 5TH COLDEST IN 147 YEARS OF RECORDSMAY 29, 2019 CAP ALLON

Denver, the capital of Colorado, is suffering one of its coldest Mays on record, based on preliminary temperature data courtesy of the National Weather Service.

Through Sunday, May 26, the monthly average temperature at Denver International Airport, where official observations are kept, was just 10.6C (51F) — that’s more than 5F below the norm.