Hva om oljen tok slutt eller de Grønne klarer å stoppe produksjonen. Tror de fleste ikke vet hvor avhengig de er av den. Kanskje ikke du heller. Derfor er det viktig å dele denne før alt går galt.

What If the World Ran out of Oil Today?
·
A world less dependent on oil is one that might help our planet, but what would happen to humans if oil no longer existed?

https://www.facebook.com/What.If.science/videos/2474473509444621/

Følg Bestefars Klimasannhet på FB.

For 20 år siden sa de: «snøen forsvinner». Nå sier de ingenting.

Ifølge Rutgers Universitys Global Snow Lab har utbredelsen av snø vinterstid på den nordlige halvkule økt markant de siste 50 år. Den har også økt om høsten, men har sunket om våren.

Rutgers benytter data fra NSIDC, USAs nasjonale datasenter for snø og is, som i hovedsak bygger på bilder fra satellitt. De gjør oppmerksom på at data fra flere tidlige år i oversikten ikke er komplette. Tendensen er at snømengdene forskyves mot høst og vinter, mens det smelter tidligere om våren.

Litt mer om klimaspådommer.

klimamenigheten, Al Gore) spådommer viser seg ikke å gå i oppfyllelse. Verken galopperende havstigning, økt antall kraftige orkaner, akselererende temperaturstigning eller andre værrelaterte hendelser har vist noe økende trusselbilde de siste tiårene. I tillegg er Goraklet plaget med problemet at ofte når han samler tilhengere for å spre budskapet, blir det bitende kaldt, gjerne med snø og kulderekorder. Fenomenet har til og med fått et navn, Gore-effekten. Tilhengerne svekkes likevel ikke i troen. Det er ganske merkelig.

https://www.an.no/…/litt-mer-om-klimaspadommer/o/5-4-966862


Følg Bestefars Klimasannhet på FB.

Den grønne svindelen fortsetter.

Vi har i så mange år nå holdt på med grønne EL sertifikater, CO2 avgifter, klimakvoter og miljøavgifter at en kan bli grønn av mindre. Fagfolk påstår og hevder dette vil redde kloden, og vi skal redusere klimautslippene om vi når dette magiske tallet på 1,5 grader som FNs klimapanel har regnet seg frem til. Større juks skal en se lenger enn langt for å finne.

https://resett.no/2018/11/06/den-gronne-svindelen/…

Følg Bestefars Klimasannhet på FB.

BRUKEN AV BARN OG UNGDOM I KLIMAKAMPEN HAR GÅTT OVER STREKEN. MEDIA OG PRESSE ER BÅDE BLINDE OG DØVE NÅR DET GJELDER KLIMA. DERFOR SKAL JEG BRUKE HVER DAG PÅ Å FINNE ARTIKLER SOM VISER MISSBRUKEN. BARN OG UNGDOM SIER DET VOKSNE DE STOLER PÅ HAR LÆRT DEM.

Flere vil dø av den

Du viser alle symptomene. Du snakker. Du skriker. Du blir varm, kokende varm. Du holder på å dø. Du holder på å bli kvelt av uunngåelig, giftig gass.

Alle snakker i munnen på deg. Ingen hører på ordene dine. De vil ikke engang anerkjenne at du er på vei til å få den høyeste, mest dødelige feberen du noen gang har hatt.

Det finnes folk som tror på deg, men de som kan hjelpe, vil ikke ta deg seriøst. Hvorfor er det ingen som hører? Ingen som ser? Vil de ikke redde deg? Eller redde seg selv?

https://www.aftenposten.no/…/Kloden-har-dodelig-feber-Vi-bu…

Følg Bestefars Klimasannhet på FB.

Klima­modellene feiler i møte med viten­skapelig metode.

Hypotesen om at CO2 styrer temperaturen, må forkastes stilt opp mot den vitenskapelige metode. Nullhypotesen om naturlige temperaturvariasjoner gjelder fortsatt. Klimapanelets (IPCC) modeller feiler. Klimakatastrofer og miljømyter basert på modeller som har feilet, må betraktes som skremselspropaganda.

Sola styrer temperaturen og klimaet på jorda ved elektromagnetisk stråling, én av de fire naturkrefter. Dette skjønte Johannes Kepler (f. 1571) og Galileo Galilei (f. 1564) allerede for over 400 år siden. Noe som FNs klimapanel med flere enda ikke har forstått. Organisasjonen Klimarealistene.no med sitt tunge vitenskapelige råd har skjønt dette.

Winds Across Our Earth Have Shifted.

Adapt 2030.

It is apparent with the increased wind speeds across the Northern Hemisphere that there has been a shift in Earth’s jet streams, cloud cells and atmosphere. Looking at 171 mph winds on Mt Washington, world record commercial flight times as tail winds propel jets to hyper-sonic speeds, Norway 120 mph winds, Iceland 120 mph winds, Croatia 120 mph winds, fish blown from the sea in Malta and Sicily, huge waves in Sicily, never before seen cloud formations in Romania and first ever super typhoon in the Pacific in February all in the last week.

https://youtu.be/liMAWdWGnDM

Følg Bestefars klimasannhet på FB.