Ser NRK,TV2 og andre besteforeldre desperat bruker barn i klimakampen. Samlet litt som viser dere sannheten som de er for feige til å innrømme.

GINA STENMARK.
Bluffen om Greta “Klimat-Jesus” Thunberg.
Alla har nog hört talas om den lilla tonårsflickan Greta Thunberg som skolstrejkade för klimatet utanför riksdagshuset och som …vipps… ”råkade” bli en världskändis och som av en ren händelse plötsligt fick hålla ett känslomässigt brandtal inför ett fullsatt FN-klimatmöte i polska Katowice med världens alla ledare.

Men hur var det … egentligen?

Sanningen om Greta är en helt annan än vad man kan tro, en marionettdocka noggrant regisserat av politiker, PR-människor och opinionsbildare där media och journalister agerar nyttiga idioter åt det naivt indoktrinerade folket.
Greta är dock ingen vanlig flicka. Hon är dotter till två kända vänsterblivna opinionsbildare och Sverigehatare varav den ena stolt berättat hur hen gömt undan flyktingar från den svenska rättvisan. När dottern skolstrejkade för klimatet var det ingen slump att detta ”råkade” komma ut i all svensk media. Allt var en noga förberedd aktion för att få så stort genomslag som möjligt. Bilden av Greta spreds i sociala media, i radio och framförallt i statliga vänstertelevisionen SVT där hela 80% röstar på V eller Mp!

Smeknamnet ”Klimat-Jesus” kom efter att kyrkan i Limhamn utsåg Greta Thunberg till Jesus efterträdare! Om inte kyrkan tar sitt eget budskap och sin historia på allvar – vem ska då göra det?

Greta har idag ett ständigt följe av 5-10 personer, mestadels journalister, PR-människor, opinionsbildare och miljöaktivister som drar upp riktlinjerna för hur miljöfokus – framförallt hos unga – ska få maximal genomslagskraft och i slutänden är deras huvudsyfte att rädda kvar Miljöpartiet i Riksdagen.

Men nu börjar bluffen om Klimat-Jesus avslöjas:

I ett inslag av SVT från FN-klimatmötet i Katowice syns Greta stå och tala inför en fullsatt åhörarsal med världsledare, men sanningen är att hon talade inför tomma stolar. Frågan kom att diskuteras efter att debattören Henrik Alexandersson noterat SVT:s egna videobilder från Gretas tal. I de bilderna syns en handfull människor i en sal där stolsraderna gapar tomma men hemma i TV-sofforna fick man intrycket att Greta talade inför fullsatta läktare. Allt skickligt ihopklippt av SVT som nu inte längre kan förneka ”misstaget”.

”Det stämmer att det vid den tiden inte var så många delegater kvar i kongressalen” skriver Erica Lascelles på SVT Nyheter.

Vår skattefinansierade statstelevision, opolitisk, obunden public service som själva ständigt proklamerar källkritik sprider medvetet välregisserade fakenews för sina egna politiska syften! Greta har nu blivit med de vuxnas hjälp själva personifieringen av Fakenews!

Också under efterkommande intervjun med SVTs utsände reporter var det noga med att inga vuxna ur Gretas entourage blev filmade. Det skulle göras sken att Greta rest ner som ensamkommande visselblåsande miljöaktivist. Frågorna (och svaren) var noga förberedda och genomgångna. Sista frågan blev vad Greta själv gör för miljön, så svarade hon att hon bland annat inte flyger.
Direkt efter intervjun åkte Greta och hennes PR-följe tillbaka till hotellet och packar väskorna inför resan hem till Sverige…med flyg!!!

Vi hoppas den moderna versionen av Jesus tillsammans med sina PR-lärjungar tar den miljövänliga kvasten och flyger långt ut i periferin …

https://samnytt.se/malena-ernman-erkanner-professionell-lo…/?

Malena Ernman erkänner: professionell lobbyist bakom Klimat-Gretas strejk

https://resett.no/…/nrk-tier-om-de-lyssky-forholdene-rundt…/?

NRK tier om de lyssky forholdene rundt klima-Greta

https://www.document.no/…/desperat-klimaindustri-utnytter…/…

Desperat klimaindustri utnytter ungdom

https://resett.no/…/svindelen-rundt-klima-greta-16-nar-om…/…

Statstelevisionen i fake news-offensiv: Greta Thunberg talade inför tomma stolar på ”klimatmötet”

https://samnytt.se/statstelevisionen-i-fake-news-offensiv…/…

Greta (16) til EU-lederne: – Vi har ikke tid til å vente på at vi skal bli voksne og ta over

https://www.nrk.no/…/greta-_16_-til-eu-lederne_-_-vi-har-ik…


Og hvordan kan hennes foreldre sette i gang en sånn kampanje når de vet datteren har psykiske problemer, blir jeg forbanna. Og dette er ikke noe jeg tror, men utdrag av boken de har skrevet om henne og søsteren.
«Greta, 15 år, har haft grava ätstørningar. Fick sedan diagnosen Asbergers, högtfungerande autism og ocd, tvångssyndrom. Beata, snart 13, fick et par år efter storasyster diagnosen adhd, med drag av Asbergers og ocd, trotssyndrom. Boken innehåller detaljerade skildringar av döttrarnas kamp för et vettig liv, med kompisar, i skolan, og Malenas og Svantes kamp både med och mot lärare, skolpsykologer och barn- og skolpsykiatrien, för att barnen skal få så bra hjälp som möjligt.»

Følg Bestefars Klimasannhet på FB.

Bestefars fredagskronikk.

Hva skjer lurer mange på. Det blir kaldere og mer snø i mange land. Andre får mer tørke,regn og flom. Andre får flere jordskjelv og vulkanutbrudd. Dette styres av solens syklus som den har gjort i millioner av år. Jeg hadde i det lengste håpet på en varmere klode som det var når mange store sivilsasjoner vokste frem på en frodigere jord. Men når kulden kom kolapsett de.

Grunnen til at jeg startet siden er barn og ungdom som fra barnehagen blir skremt med klimaløgner om en kokende jord av voksne som de stoler på. Media med NRK i spissen er en av verstingene i klassen. Det er missbruk av barn. Greta Thunberg blir missbrukt i alle media selv om de vet bakgrunnen hennes.

For oss i Norge vil  2020 bli det store omslaget. Det blir kaldere og mere snø. Sommeren kan bli ganske ok. I 2021 kommer det minst tre meter snø og  sommeren blir enda kaldere. I 2022 kommer det store omslaget. Minst tre meter snø og sommeren blir kaldere så snøen ikke smelter. Dette bare fortsetter til 2027. Det blir fortsatt kaldt videre men med mindre nedbør. Dette skjedde for 400 år siden og vil skje igjen. Da vil vare i flere tiår. Politikere og forskere vet det.  Nå prater vi om dramatiske klimaendringer. Hvor skal vi gjøre af metervis med snø som vokser hvert år.

Og hva med elforsyning?. Elver og vann vil fryse. Solcellepanelene snør ned. Vindturbinene iser ned. Vi må importere mer og fyre i gang gasskraftverket. Mange land har skjønt hva som skjer. Finnland har to atomkraftverk under bygging. Kina har under planlegging eller bygging 2400 kullkraftverk til land over hele kloden. Mange av dem i Afrika. Kull er etterspurt og våre politikere avvikler gruvedriften på Svalbard. Gjett hvem som er innteressert i å overta. Jeg har både ved, oljefyring, bil som går på bensin og dieselagregat i garasjen.

Og hva gjør din lokale fotballklubb når snøen ligger året rundt. Bruker man fantasien og tenker videre må alle sommeridretter innendørs. Jeg har vært i kontakt med klubber og  advart dem mot innvesteringer som blir null verdt. Det var bortkastet tid. Samme med de kommunene jeg har vært i dialog med.

Det er mange som ikke er enig med meg om hva som skjer med klima. De fleste leser bare overskrifter og setter seg ikke inn i tema før de protesterer.  Alt de trenger å vite finner de i artiklene på siden. Spesielt den på toppen med John Casey. Men er noe uklart er det bare å spørre.

Våre motstandere når ut til mange. Jeg håper flere vil innvitere venner og famile til siden. Vet det er vanskelig. De fleste ser på oss som tullinger. Nå prater jeg fra egen erfaring. Jeg blåser i hva folk mener. Saken er viktigere så jeg innviterte alle og 50 av 500 venner på FB ble med og likte siden. Men jeg vet mange følger med. Det er passert 1000 likes på siden og hvis bare halvparten gjør det samme som jeg vil sannheten nå ut tll  mange flere. i går var det 1500 innom siden. Det burde vært minst en null til om et så alvorlig tema som styrer vår fremtid.

Vi er fem pensjonister som støtter med 100 kr hver i mnd så vi kan sponset siden på Facebook. Det er ikke gratis som mange tror. Som dere har sett i toppinlegget håper vi flere blir med å gjør det med 300 kr i året eller mer hvis man vil. Fikk melding fra flere som ville være med å sponse oss men det skjedde ikke noe på kontoen fra dem.

Forbered dere og følg med. Kommer med innlegg som dette hver fredag med med ting jeg tenker på som jeg vil dele med dere. Og det er mye som er alvorligere enn artikkelen i dag. Matmangel er en av dem. Jeg er ikke akkurat noen forfatter av lange innlegg med litt av hvert, men gjør så godt jeg kan. Alt må ikke være perfekt.

Ha en god helg. Hilsen Bestefar.
Bildet kan inneholde: tekstFølg også Bestefars Klimasannhet på FB.

CHINA To Phase Out ‘Renewable’ Subsidies, Continue To Build Coal Plants.

Putin,Trump og kineserne har skjønt det. Det er ikke lønnsomt når subsidiene er brukt opp. Det gir for lite energi og forurenser i produksjonen. Og enda verre blir det når de står og forfaller i naturen etterhvert. Derfor bygger Kina 2400 kullkraftverk til land i hele verden. Erik Solheim satt og løy om kineserne på Arensdalsuke. Med høy stilling i FN måtte han vite det når jeg også visste det. 

https://climatism.blog/…/china-to-phase-out-renewable…/amp/…

Følg Bestefars Klimasannhet på FB.

Carl I. Hagen: Alle kostnader til å redusere CO2-utslipp er bortkastet Finansminister Siv Jensen utfordres av Carl I. Hagen. Frp-nestoren vil ha på bordet et offentlig klimaregnskap.

Nå håper jeg han setter tyngde bak kravet om et klimaregnskap. Det er så mange milliarder så han vil bli motarbeidet av eliten. Han tror ikke på klimaløgnene. Det gjør ikke Siv heller men hun tør ikke si det høyt. Når hun nevnte det sist kastet våre løgnkanalerog presse seg over henne. Nå trenger Hagen vår støtte som aldri før uansett hva du mener om han. Klima har han satt seg inn i og vet hva han prater om. Jeg skal gjøre det jeg kan for å følge saken videre. Og dere må hjelpe til å spre denne artikkelen.

https://www.dagbladet.no/…/alle-kostnader-til-a-r…/70786706…

VARSLER OMKAMP: Carl I. Hagen håper på klimaomkamp foran 2021-valget. - Jeg håper på en utvikling, der flere vil forstå at vi sløser bort masse penger på helt unødvendige klimatiltak, sier Frp-gründeren. Foto: Gunnar Ringheim / Dagbladet
Følg også Bestefars Klimasannhet på FB.

Vet dere at norske politikere bruker 100 millioner hver dag på CO2 løgnen her hjemme og resten av verden. Desverre er de fleste så tjukke i hue så de tror på løgnene og godtar det de gjør. Hva feiler det dere.

Indonesia får de første regnskogsmillionene fra Norge
Klimagassutslippene gikk i 2017 ned i Indonesia som følge av mindre avskoging. Det utløser den første klimautbetalingen fra Norge.

Den første utbetalingen blir etter planen på 200 millioner kroner, og Indonesia blir det dermed største regnskogslandet som får utbetalinger for reduserte utslipp på nasjonalt nivå. Før utbetalingen kan skje, må utslippsreduksjonene bekreftes av en uavhengig tredjepart.

I 2010 lovet Norge å betale Indonesia inntil 1 milliard dollar, drøyt 8 milliarder kroner, dersom landet greier å redusere avskogingen tilstrekkelig.

http://bistandsaktuelt.no/…/indonesia-far-de-forste-regns…/…

Der verste er at de refererer til Parisavtalen. Den er ikke verdt mer enn papiret jeg bruker der bak på toalettet.

https://youtu.be/cVkAsPizAbU…

Men kanskje enda verre er bruken av ordet Klimagass om CO2 som vi trenger for å leve. Blir det mindre begynner jorden å dø ut.

https://www.hegnar.no/…/…/Debatt-CO2-utslippene-er-ufarlige…

Følg også Bestefars Klimasannhet på FB.

Det er fullt i hyllene på supern. Men hvor lenge vil det vare?

“Death Sentence” for Food Production: Grand Solar Minimum

Ice Age Farmer

2019 starts with a cold bang: farmers in Sonora, Mexico are lighting tires on fire to keep their crops warm. Massive cold, frosts, and snows have descended also in Europe and Asia, bringing a “death sentence” to modern agriculture. Christian explores the Grand Solar Minimum’s influence on a weak jet stream, triggering these temperature and precipitation extremes, as well as shares resources on how to start germinating seeds for this coming growing season.

https://youtu.be/40E8K738wFo…

Følg også Bestefars Klimasannhet på FB.