Hvorfor hører ikke våre politikere på verdens beste til å fortelle hvordan vær og klima fungerer.

 

The Man That Predicts Weather Better Than ANYONE! — Piers Corbyn

Astrophysicist and meteorologist, Piers Corbyn, has a prediction success rate of roughly 85%…better than any of the “man made” climate change activists and proponents in the field of climate science.

Følg med oss på FB. https://www.facebook.com/groups/890087081521891/

Maunder Minimum var den siste store Mini-Istid for ca 400 år siden. Nå starter Eddy Minimum. Historien gjentar seg.

Police: This man flew to California, spent two days lighting wildfires, tried to fly home.

IKKE HØRT OM DETTE PÅ NYHETENE.

Nå er det snart tomt for argumenter for å bevise global oppvarming. Nå er kanskje den siste begrunnelsen punktert. Da er det snart bare en ting igjen. Det er Mini-Istiden. De jobber garantert på spreng for å bevise at den kommer av global oppvarming. Eller klimarndringer som det heter. Nesten som tipping. Man helgarderer.

https://www.lawenforcementtoday.com/police-man-flew-to-california-spent-two-days-lighting-wildfires-tried-to-fly-home/?sfns=mo&fbclid=IwAR0jmwb33Dya6co3gZa0iuMWBA6Mqe-oTY3QRZJbu6AOuizoIPweIG5-OWw

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

Her er skisesongen i gang allerede: – Jeg er klar for den første skituren. Mens sesongens første snøfall er i sikte på Østlandet, har tråkkemaskinene i Nord-Norge kjørt mange kilometer med spor de siste dagene. 300 kilometer bare i Tromsø.

REKORDTIDLIG SESONGÅPNING

Ved Tromsø Alpinpark går snøkanonene for fullt.
– Det ser lovende ut. Dersom været holder seg vil vi kunne åpne neste helg. Det er i såfall rekordtidlig åpning, sier daglig leder Jon R. Håkonsen.

Vinteren har såvidt startet men prognosene til Bestefar har foreløbig vært bedre enn de fra godt betalte klimaforskere på CICERO.

Trønderværet.

LANG KULDEPERIODE:

Fra helgen av går vi inn i en lang kuldeperiode. Temperaturer ned mot 25 minusgrader er ventet i indre strøk av Trøndelag.
 
Allerede på søndag vil Oppdal kunne få temperaturer under 20 minus.De varmeste stedene langs kysten vil kunne få 3-4 plussgrader.

Årsaken til de kalde temperaturene er at det bygger seg opp et blokkerende høytrykk over nordlige deler av Europa som blokkerer lavtrykkene. Det er med andre ord ikke ventet mye nedbør fremover. Høytrykket og kuldeperioden holder seg stabilt i følge prognosene frem til rundt 10. november.

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

Dere som vil ha stopp i ojeproduksjonen bør lese dette. 95% av det dere bruker på en eller annen måte er avhengig av olje til produksjon. Det startet med noe elekronisk som vekker deg.

Så dusjer du, pusser tennene, sminker deg og er fornøyd med starten på dagen. Men alt du har gjort eller brukt inneholder oljeprodukter. Neste skritt er skole eller jobb. Enten det er bil, buss, sykkel, moped eller går bruker du produkter fra oljen. Hvis du ikke går nesten naken. Det meste du har på deg er lagd av oljeprodukter. Så det kan du ikke bruke mere. Sånn kan jeg fortsette i flere timer.

Nå kommer hovedpoenget mitt. Hvis dere vil bli tatt alvorlig forventer jeg at dere kutter ut noe av det jeg har nevnt her som en start. Kommer til å bli kaldt utover høsten så dere må iallefall kle dere varmt. Ikke så lett hvis dere ikke bruker pels eller andre plagg som ikke inneholder oljeprodukter. Vi trenger olje og CO2. Er det så vanskelig å forstå?

What If the World Ran out of Oil Today?

A world less dependent on oil is one that might help our planet, but what would happen to humans if oil no longer existed?

Posted by What.If on Friday, February 16, 2018

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

Egentlig burde jeg ikke bli overasket lenger over hva disse forskerne koker sammen med hjernen sin. Men det kommer noe hele tiden.

Slik påvirker global oppvarming maten du spiser.

TIDSMASKIN FOR 2050

På en åker i nærheten av universitetet i Illinois drives en av de mest robuste produsentene for korn og soyabønner.
Et team med forskere ledet av Andrew Leakey har laget en slags tidsmaskin, hvor de prøver å forutse konsekvensene av klimaendringene.

Innenfor et begrenset område av åkeren blir plantene gasset med 25 prosent mer CO2. Det er så mye forskerne regner med at det vil være i atmosfæren i 2050.

https://www.tv2.no/a/10878054/?fbclid=IwAR3z9BoMK7XU2npXZOFGTS5NHIVzmmzkT_bBk4PJ2mUaWz56jI0a9Qwrp7M

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

CONGRESSMAN WARNS OF GLOBAL FOOD CRISIS. Every Needs to be Aware Of This.

As the spread of African Swine Fever spreads throughout the Asian Continent, US Congressman Ted Yoho warns all Americans of a global meat crisis. The question is, what caused the crisis, how does the virus spread, and should we expect more? The sun plays many roles in our lives, this one might surprise you.