VI TRENGER CO2 ELLERS DØR JORDEN. NÅR SKAL KLIMAMENIGHETENE SKJØNNE DET?

Når solens syklus varmer joreden dannes det mer CO2 flere år senere. Motsatt når den blir kaldere. Så CO2 påvirker ikke klima. Det gjør solen. Nå er det ca 0.04 % CO2 i atsmofæren. Det har vært mindre og mange ganger mer i tidligere tider. Men det som Klimamenighetene ikke forstår er. Reduserer vi til 0,03 gror det mindre. Ved 0,02 % begynner livet å dø ut. Ved 0,01% dør jorden. Hvorfor vil de minske og fange CO2 ? Viser bare hvor mange det er som er totalt hjernevasket etter 30 år med klimaløgner. Og det er skremmende.

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

Først pusset jeg brillene. Så sjekket jeg kalenderen for å være 110 % sikker på at det ikke var 1. april.

Støre varsler ny klimapolitikk: Olje kan bli liggende igjen under havet.

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier at klima nå skal seile opp blant Aps viktigste profil-saker. Det medfører at olje og gass kan bli liggende igjen under havbunnen, ifølge partilederen.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/zGXwr5/stoere-varsler-ny-klimapolitikk-olje-kan-bli-liggende-igjen-under-havet?fbclid=IwAR1P8Eb5GXxLyXMM_ArDoDhG8Y3iXic1jgN-nlMi0hmtB0JrtWxXj27Y5xA

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

Lurer på om de har meldt seg inn i Røde Kors. Alle skal redde Klima om dagen.

VI SKAL LEVE AV Å REDDE KLIMA

Vi skal bli et lavutslippssamfunn i løpet av ett tiår og samtidig bekjempe økende ulikhet. Bare arbeiderbevegelsen og et sterkt arbeiderparti kan klare begge deler.

https://agendamagasin.no/debatt/leve-a-redde-klima/?fbclid=IwAR0xSOCG1sQxtwzxDt8doZ9alQDw54GC9gtHnUWBlD7XTDXBk1IZ9Jx1Wy4

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

Tror ikke så mange er klar over hva vi kan vente oss i en Mini-Istid.

BROWNING, MT RECEIVES A RECORD-BUSTING 4-FEET OF SEPTEMBER SNOW — MISSOULA ALSO SETS NEW ALL-TIME COLD RECORDS

Montana’s Governor Steve Bullock issued an executive order on Sunday, Sept 29 declaring a state of emergency due to the severity of the early season snowstorm that struck the region.

 

Norge dobler støtten til Det grønne klimafondet til 800 millioner kroner per år fra 2020.

Det eneste positive med en Mini-Istid er at den vil stoppe sløsingen med penger som kunne hvert brukt på de som trengte dem.

http://politiskukorrekt.org/norge-dobler-stotten-til-det-gronne-klimafondet-800-millioner-kroner-per-ar-fra-2020/#disqus_thread

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

JEG SPØR MEG SELV HVER DAG. HVORDAN ER DET MULIG AT VOKSNE FOLK FREMDELES KAN TRO PÅ SPÅDOMMENE TIL AL GORE NÅR IKKE NOEN HAR VÆRT RIKTIGE. HVIS NOEN KAN SI MEG EN VIL JEG GJERNE VITE DET.

Solens syklus bestemmer klima som den har gjort i millioner av år. Forskere som vet det er boikottet av presse og media,
Det betyr kaldere vær og mere snø i mange land. Andre får mer regn, flom, tørke. jordskjelv, vulkanutbrudd, tornadoer osv. Det har allerede begynt. I USA herjer tornadoene og setter nye rekorder. Det de fleste ikke vet er at de oppstår pga kaldere luft.
I Norge blir det kaldere og mere snø. fra 2022 kan det bli så kaldt om sommeren så snøen ikke smelter enkelte steder.. Da kan vi prate om dramatiske klimaendringer.
Havet steg ikke flere meter. Noen steder 3 mm i året og andre steder sank det tre mm pga landheving. Det er helt normalt og har pågått mer eller mindre etter siste istid. Det var en grunn til at de bygde operaen og andre bygg i vannkanten. De vet havet ikke ville stige flere meter.
Isen i Arktis smeltet ikke i 2014. Den varierer som den alltid har gjort og har vært isfri for flere tusen år siden. Antall isbjørner har økt fra 7000 til 30000 siden Al Gore ble født, så de har det bra.
Jorden koker ikke. Den har hatt kaldere og mye vamere perioder. Temperaturen sto stille fra 1998 til 2015. Fra 2016 har den bare gått nedover.
Våre barn ville ikke oppleve snø når de vokste opp ble det sagt. Mange land har satt snø og kulderekorder siden 2014. Flere vintearangementer har blitt avlyst pga for mye snø.
Desverre er våre barn vokst opp med frykten for en kokende jord. De har vokst opp med klimaløgner fra voksne de stoler på så jeg skjønner at de demonstrerer. Virkeligheten når det bare blir kaldere blir vanskelig å takle. Det var en av grunnene til at jeg startet denne siden. De fortjener å få vite sannheten så de kan forberede seg.
Der verste er at de fleste ikke vet hva CO2 er. Det er en ufarlig usynlig gass som vi trenger for å leve. Det har vært 20.000 ganger mer før. Nå er det bare ca 0,04% i atsmofæren. Det var ca 0,03% for hundre år siden. Hvis den går under 0,02% begynner jorden å dø ut. Det holdt på å skje en gang og da døde 95% av livet. Kommer den under 0,01% dør alt liv. Hvordan kan noen forsvare å betale avgifter for noe som vil ta livet av jorden hvis vi fjerner det.
Nå blir det kaldere men CO2 nivået i atmosfæren vil stige i flere år til. Det er bra for plantene. Og det er for de fleste vanskelig å forstå. Først stiger temperaturen og flere år senere øker CO2. Så synker temperaturen og flere år senere minker CO2. Forskere som ikke slipper til i media vet det. Jeg vet det. Al Gore vet det men han byttet om på grafene så CO2 øker først. Bare løgn. Han er som meg verken forsker eller fysiker. Han er politiker og ble satt til å skremme en hel verden med klimakatastrofer så verdens befolkning kunne flås for skatter og avgifter. Nå tror jeg han har gått ut på dato for nå kjører de frem barn og ungdom i klimakampen.
Håper flere begynner å tenke litt mer selv og begynn å forberede dere på hva som kommer. Politikerne gjør det ikke.
Der er 400 år siden siste store Iini-Istid som het Maunder Minimum. For 200 år siden var det en mindre Mini-Istid som het Dalton Minimum. Den som starter nå heter Eddy Minimum. Naturen går sin gang. Det blir kaldere.
Og til slutt;
Isen smeltet ikke i Arktis. Havet steg ikke flere meter noe det heller ikke ville gjort om all isen smeltet. Men når sjefsspåmennene Al Gore og Obama kjøper seg eiendommer i strandsonen reagere nesten ingen. Obama var den siste og betalte 15 millioner dollar enda han sier havet vil stige fire til seks meter.

Obamas nye eiendom til 15 millioner dollar i strandsonen,
Bildet kan inneholde: hav, himmel, fjell, utendørs, natur og vann

Bildet kan inneholde: tekst

Lik og følg med oss på FB.

https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

Pelsdyrbønder blir deprimerte og sjukemelde. Pelsdyrbønder over heile landet ser svært mørkt på framtida og er sjukemelde, ifølge Noregs pelsdyralslag. Pelsdyrbonde Per Arild Vådeland (63) fryktar eit liv utan jobb.

Pelsdyrbonde Per Arild Vådeland og resten av pelsdyrnæringen bør ha is i magen bokstavelig talt. Mini-Istiden vil gjøre vanlig husdyrhold vanskelig. Med kaldere og lengre vintere i en Mini-Istid vil vi ha bruk for pelsdyrene. Bransjen vil blomstre. Myndighetene som laget disse lovene har enda ikke skjønt hva som skjer. Så fortsett som før. Når de skjønner alvoret må de snu. Og det er ikke lenge til.

https://www.nrk.no/rogaland/pelsdyrbonder-blir-deprimerte-og-sjukemelde-1.14711402?fbclid=IwAR17uiFSDeRbSpk-NWL-g6KPTlJ_uVRZjIg5n50Tc3QK6eko7NTOjmgNuW0

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

JW Marriott Maldives Resort & Spa JW MARRIOTT TO OPEN ITS 1ST MALDIVES RESORT ON NOV 1 SCHEDULED FOR NOVEMBER 1ST 2019 – 60 ROOMS

KLIMATBALANS.

Senaste uppdateringen ifrån det sjunkande Maldiverna: JW Marriott öppnar sitt första resort & spa.

https://www.hospitalitynet.org/announcement/41003667/jw-marriott-maldives-resort-spa.html?fbclid=IwAR3LKZot4FK5rMlPf1qqVdZdFKyr1j1gcRdW2jyE3z6YF7czvQnrjpIeTXM

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks