*RARE* early May significant Arctic cold outbreak will blast across Europe this coming weekend, May 3-6th.

*RARE* early May significant Arctic cold outbreak will blast across Europe this coming weekend, May 3-6th.
A very extreme and rare early May (mid-spring) Arctic cold outbreak (note: Arctic outbreak means the airmass originates from the Arctic region) is shaping up for large part of Europe this weekend. A potentially dangerous pattern establishes across Europe with a powerful upper-level ridging over the Arctic region and the Atlantic ocean, resulting in a strong meridional flow of very cold Arctic airmass far south across western and central Europe towards the deep south Mediterranean and North Africa! Temperatures from May 3rd to 7th will be much lower than normal for this time of the year with a high risk for severe damaging morning frosts across many parts of east, central, western Europe and the Balkan peninsula through Sunday to Wednesday!

NRK kommer haltende etter, og Greta Thunberg er levende bevis på at man trenger alternative medier.

Greta Thunberg hylles av alle. En 16 år gammel jente med Asbergers og en del andre utfordringer blir grovt utnyttet av ubetenksomme foreldre og kyniske mennesker som vil tjene penger.

Siden det skjer i kampen for klimaet, så lukker alle øynene for all informasjon som ligger åpent for alle som vil se. Men ingen vil se. Kun alternative medier er villige til å avsløre keiserens nye klær.

Men nå sprekker det. NRK «avslører» at aksjeselskapet We Don`t Have Time dro inn 9,9 millioner kroner på en emisjon. I prospektet ble Greta Thunbergs navn brukt elleve ganger.

Selskapets gründer Ingmar Rentzhog har nå offisielt bedt om unnskyldning for at han brukte den 16 år gamle klimaaktivisten.

https://resett.no/…/nrk-kommer-haltende-etter-og-greta-th…/…

Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/

Tysklands elfattiga underklass. Enligt regeringssiffror från Tyskland har minst 300000 hushåll blivit avstängda från elnätet pga obetalda elräkningar.

Siste tall fra Tyskland viser at 340000 husstander er uten strøm. Og det er som i Belgia strømstans flere ganger om dagen. I Sverige har de ikke nok strøm på kalde dager. I California har de for lite strøm på varme dager til aircondition. Og felles med disse katastrofale satsingene er “det grønne skiftet” som våre politikere innfører i Norge. Hvorfor er det ikke flere som reagerer. Er dere blitt så underkuet at dere lar dere ledes inn i katastrofen som en Mini-Istid som allerede har startet kommer til å bli.

Malaysia er lei av å være verdens søppeldynge Søppelbergene vokser seg store i asiatiske Malaysia, og mye av søppelet er plast fra Vesten.

Hei NRK. Hvorfor bruker dere ikke flere timer i uken på dette problemet? Gjelder forøvrig hele presse og media i norge. Men CO2, som vi trenger bruker dere masse tid på med skremsler og støtter de som bruker penger på det. Dette plast og søppelproblemet kunne vært løst for lenge siden. Men å støtte bruken av hundre millioner hver dag i Norge fra våre skattepenger på klimaløgnen er ok. At verden bruker syv milliarder hver dag på klimaløgnene er visst også ok. Og derfor er jeg forbanna på alle dere grønne trynene som støtter den grønne galskapen. Dere gir f i hva som skjer bare dere kan slå dere på brystet og si dere er med på å redde jorden. Mens dere egentlig tar livet av den så det er også en løgn. Det er noe som heter hjerneceller. Vet de fleste ikke har så mange men prøv å få noen av dem til å virke. Det heter å tenke. Gjelder spesielt journalistene.

Flyskammen brer seg i Norge – nå ber flere om mer sovevogner på nattogene.

Hva blir det neste. Lagebarnskam. Det har såvidt begynt i Sverige. En grønn politiker vil ikke ha barn for det påvirker klima og har sterilisert seg. Håper flere grønne gjør det så slipper vi etterkommere av galskapen. For nå er det galskap. Jeg vet at CO2 fra oss ikke påvirker klima så om du flyr tar tog eller svømmer spiller ingen rolle. Egentlig bør de Grønne slutte å puste. Menneske slipper ut like mye CO2 som en bil i året. Og nå som vi skal få mildere vintre uten snø håper jeg de står på det de har sagt og streiker går eller legger seg ned i gatene en gang i uken. Da med minst mulig varme klær for de er også på listen som en CO2 værsting. Bestefar kommer til å følge med alt dere gjør og minne dere på ting dere glemmer.

https://www.msn.com/…/flyskammen-brer-seg-i-nor…/ar-AAAI0Z5…

Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/

Delingpole: Britain Should Be Celebrating Donald Trump – Not Brainwashed Eco-Brat Greta Thunberg.

One is a brainwashed child in pig-tails pushing a hard-left, anti-capitalist agenda which will drive up energy prices, hamper industry with taxes and regulations, destroy jobs, cause the poor and elderly to die in fuel poverty, enrich crony capitalists, and spread lies and fear and fake news about a non-existent problem.

The other is leader of the free world, a longstanding friend and admirer of Britain, an outspoken defender of Western civilisation, who has transformed the US economy, made his people safer and freer, and brought a degree of stability to a dangerous, unpredictable world both as a peacemaker (North Korea) and a scourge of terrorism (Iraq/Syria).

https://www.breitbart.com/…/britain-should-welcome-trump-…/

Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/