*RARE* early May significant Arctic cold outbreak will blast across Europe this coming weekend, May 3-6th.

*RARE* early May significant Arctic cold outbreak will blast across Europe this coming weekend, May 3-6th.
A very extreme and rare early May (mid-spring) Arctic cold outbreak (note: Arctic outbreak means the airmass originates from the Arctic region) is shaping up for large part of Europe this weekend. A potentially dangerous pattern establishes across Europe with a powerful upper-level ridging over the Arctic region and the Atlantic ocean, resulting in a strong meridional flow of very cold Arctic airmass far south across western and central Europe towards the deep south Mediterranean and North Africa! Temperatures from May 3rd to 7th will be much lower than normal for this time of the year with a high risk for severe damaging morning frosts across many parts of east, central, western Europe and the Balkan peninsula through Sunday to Wednesday!

Del fem om flere tiår med klimaløgner som de fleste tror på fremdeles. Smeltet isen på Nordpolen? Steg havet flere meter? Kokte jorden? Ingenting skjedde. Hvorfor tror så mange fremdeles på det?

 

Maunder Minimum var den siste store Mini-Istid for 400 år siden.
Nå starter Eddy Minimum. Historien gjentar seg.

 

 

 

Del fire om flere tiår med klimaløgner som de fleste tror på fremdeles. Smeltet isen på Nordpolen? Steg havet flere meter? Kokte jorden? Ingenting skjedde. Hvorfor tror så mange fremdeles på det?

 

Maunder Minimum var den siste store Mini-Istid for 400 år siden.
Nå starter Eddy Minimum. Historien gjentar seg.

 

 

 

Tysklands elfattiga underklass. Enligt regeringssiffror från Tyskland har minst 300000 hushåll blivit avstängda från elnätet pga obetalda elräkningar.

Siste tall fra Tyskland viser at 340000 husstander er uten strøm. Og det er som i Belgia strømstans flere ganger om dagen. I Sverige har de ikke nok strøm på kalde dager. I California har de for lite strøm på varme dager til aircondition. Og felles med disse katastrofale satsingene er “det grønne skiftet” som våre politikere innfører i Norge. Hvorfor er det ikke flere som reagerer. Er dere blitt så underkuet at dere lar dere ledes inn i katastrofen som en Mini-Istid som allerede har startet kommer til å bli.

Malaysia er lei av å være verdens søppeldynge Søppelbergene vokser seg store i asiatiske Malaysia, og mye av søppelet er plast fra Vesten.

Hei NRK. Hvorfor bruker dere ikke flere timer i uken på dette problemet? Gjelder forøvrig hele presse og media i norge. Men CO2, som vi trenger bruker dere masse tid på med skremsler og støtter de som bruker penger på det. Dette plast og søppelproblemet kunne vært løst for lenge siden. Men å støtte bruken av hundre millioner hver dag i Norge fra våre skattepenger på klimaløgnen er ok. At verden bruker syv milliarder hver dag på klimaløgnene er visst også ok. Og derfor er jeg forbanna på alle dere grønne trynene som støtter den grønne galskapen. Dere gir f i hva som skjer bare dere kan slå dere på brystet og si dere er med på å redde jorden. Mens dere egentlig tar livet av den så det er også en løgn. Det er noe som heter hjerneceller. Vet de fleste ikke har så mange men prøv å få noen av dem til å virke. Det heter å tenke. Gjelder spesielt journalistene.

Flyskammen brer seg i Norge – nå ber flere om mer sovevogner på nattogene.

Hva blir det neste. Lagebarnskam. Det har såvidt begynt i Sverige. En grønn politiker vil ikke ha barn for det påvirker klima og har sterilisert seg. Håper flere grønne gjør det så slipper vi etterkommere av galskapen. For nå er det galskap. Jeg vet at CO2 fra oss ikke påvirker klima så om du flyr tar tog eller svømmer spiller ingen rolle. Egentlig bør de Grønne slutte å puste. Menneske slipper ut like mye CO2 som en bil i året. Og nå som vi skal få mildere vintre uten snø håper jeg de står på det de har sagt og streiker går eller legger seg ned i gatene en gang i uken. Da med minst mulig varme klær for de er også på listen som en CO2 værsting. Bestefar kommer til å følge med alt dere gjør og minne dere på ting dere glemmer.

https://www.msn.com/…/flyskammen-brer-seg-i-nor…/ar-AAAI0Z5…

Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/

BBC and Attenborough Accused of Fake News Misinformation on ‘Climate Change: The Facts’

The Global Warming Policy Foundation (GWPF) has made a formal complaint to the BBC about the series of gross inaccuracies in its recent documentary Climate Change: The Facts.
As wags have quipped, the programme presented by Sir David Attenborough was so riddled with errors it really should have been called Climate: Change The Facts.