Mini Istid – Solar Minimum.

Det betyr kaldere vær og mere snø i mange land. Andre får mer regn, flom, tørke. jordskjelv, vulkanutbrudd, tornadoer osv. Det har allerede begynt. I USA herjer tornadoene og setter nye rekorder. Det de fleste ikke vet er at de oppstår pga kaldere luft høyere opp.

I Norge blir det kaldere og mere snø.

Havet steg ikke flere meter. Noen steder 3 mm i året og andre steder sank det tre mm pga landheving. Det er helt normalt og har pågått mer eller mindre etter siste istid. Det var en grunn til at de bygde operaen og andre bygg i vannkanten. De visste havet ikke ville stige flere meter.

Isen i Arktis smeltet ikke i 2014. Den varierer som den alltid har gjort og har vært isfri for flere tusen år siden. Det norske forskningsskipet og isbryter Kronprins Haakon kom ikke så langt som Fritjof Nansen gjorde med trebåt i 1895 før de måtte snu. Isen var tre meter tykk.  Antall isbjørner har økt fra 7000 til 30000 siden Al Gore ble født, så de har det bra.

Jorden koker ikke. Den har hatt kaldere og mye vamere perioder. Temperaturen sto stille fra 1998 til 2015. Fra 2016 har den bare blitt kaldere.

Skogbranner får også den såkalte globale oppvarmingen skylden for. De har ikke sjekket statistikkene. Antall skogbranner har sunket de siste 400 årene.

Våre barn ville ikke oppleve snø når de vokste opp
ble det sagt. Mange land har satt snø og kulderekorder siden 2014. Flere vintearangementer har blitt avlyst pga for mye snø.

Desverre er våre barn og ungdommer vokst opp med frykten for en kokende jord og den farlige CO2en. og klimaløgner fra voksne de stoler på siden da var små. Så jeg skjønner at de er redde og demonstrerer. Virkeligheten når det blir kaldere blir vanskelig å takle. Det var en av grunnene til at jeg startet denne siden. De fortjener å få vite sannheten så de kan forberede seg.

Vi trenger CO2. Det verste er at de fleste ikke vet hva CO2 er. Det er en ufarlig usynlig giftfri gass som vi trenger for å leve. Det har vært 20000 ganger mer før. Nå er det bare ca 0,04% i atmosfæren. Det var ca 0,03% for hundre år siden. Hvis den går ned mot 0,02% begynner jorden å dø ut. Det holdt på å skje en gang og da døde 95% av livet. Kommer den under 0,01% dør alt liv. Hvordan kan noen forsvare å betale avgifter for noe som vil ta livet av jorden hvis vi fjerner det. Men ikke vær bekymret. Uansett hva de finner på klarer de ikke å redusere den.

Nå blir det kaldere men CO2 nivået i atmosfæren vil stige i flere år til. Det er bra for plantene. Og det er for de fleste er vanskelig å forstå. Først stiger temperaturen og flere år senere øker CO2. Så synker temperaturen og flere år senere minker CO2. Forskere som ikke slipper til i media vet det. Jeg vet det. Al Gore vet det men han byttet om på grafene så det ser ut som CO2 øker først. Det er helt feil.

Det har vært flere Mini-Istider. Den siste store var for 400 å siden og het Maunder Minimum. Den som har startet nå heter Eddy Minimum. Solen bestemmer som den har gjort i millioner av år.

Bildet kan inneholde: tekst

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

Derfor tar klimaskeptikeren feil. Lei av folk som sier at klimakrisa ikke er reell? Her har du ti av klimaforskernes bevis for at jorda blir varmere av menneskeskapte CO2-utslipp:

Første gang jeg så denne trodde jeg ikke det var mulig med 100% faktafeil fra Sintef. Men de som lager rapportene får bare betalt når myndighetene får det de skal ha. Jeg syns synd på disse forskerne som ikke kan si sine egne meninger. Bergsmark gikk ikke ut med sine resultater før han pensjonerte seg. Og forskere som ikke sier det media vil har vært boikottet siden 2015. Derfor hadde jeg bestemt meg for ikke å legge ut denne. Men når en av de ansatte på “Sintef” går inn på siden min for å kverulere ombestemte jeg meg.

https://www.sintef.no/siste-nytt/derfor-tar-klimaskeptikeren-feil/?fbclid=IwAR0fhoH-o6uT2rJUaQ2vk_UXgmrKr29qyJxLg9XtZ9OEYwNAJkw677tQ7Yk

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

Om få år vil produksjonen stoppe helt opp pga Mini-Istiden.


THIS YEAR’S COLD SPRING TO BLAME FOR FRENCH WINE OUTPUT FALLING BY 12% — GRAND SOLAR MINIMUM.

 

France’s wine output will fall 12% this year, according to a statement released by the agriculture ministry on Friday, after several severe spring frosts ravaged vineyards across the country.

Overall production is estimated to reach 43.4 million hectolitres (1.15 billion gallons), down from 49.4 million hectolitres just a year earlier.

https://electroverse.net/this-years-cold-spring-to-blame-for-french-wine-output-falling-by-12-grand-s

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

På tide å stoppe galskapen. Jorden skal brukes til å dyrke mat. Det trenger vi.

Når vil Stortinget avslutte bruken av biodrivstoff i Norge?

Konsekvensene ved bruk av biodrivstoff i bensin og diesel er flere, de mest alvorlige er nedhugging av urskog og høyere matpriser i verden. Når regnskog hugges reduseres leveområdene til mange arter, noen er utrydningstruet. Det viktigste «grønne personer» kan gjøre i dag er å bidra til en bevaring av et størst mulig artsmangfold for fremtiden, da må bruk av biodrivstoff opphøre. Synd mye ungdommelig energi og pågangsmot sløses bort til å forsvare FNs CO2 svindel, de opptrer som nyttige «idioter» for de krefter som ønsker å tjene milliarder på mindre utslipp av CO2 og høyere priser på energi.

https://www.ebnorge.no/nar-stortinget-avslutte-bruken-biodrivstoff-norge/?fbclid=IwAR1EfaW

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

Bedre sent enn aldri med gode nyheter. Tror brølerne snart kan pensjonere seg.

‘Father of Global Warming’ Scientist Finally Admits Theory Is Wrong.

The scientist widely known as the “Father of Global Warming” has admitted for the first time that data used to promote his climate change theory was false and fradulently manipulated by Al Gore to suit an agenda.

https://newspunch.com/global-warming-scientist-theory/?fbclid=IwAR0A38O-i

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

Mens våre to fantastiske nyhetskanaler går av hengsla når det er noen varme sommerdager glemmer de at andre steder i verden fryser de.

MOSCOW SHIVERS THROUGH ITS COLDEST SUMMER IN RECORDED HISTORY, IN OVER 150 YEARS OF DATA

Muscovites are shivering-through what will almost certainly be (with less than 2 days to go) their coldest August in recorded history. Furthermore, daily all-time low temperature records continue to fall across the Russian Federation, joining the myriad already set in 2019.

https://electroverse.net/moscow-shivers-through-its-coldest-summer-in-recorded-history-in-over-150-years-of-data/?fbclid=IwAR2jNF19Evp04HbJCIuUJh3kkmdFLfYuxQQiD9aAyPq3r9plaNK9cV-r5yI

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

Hvordan kan en værdame som skal redde kloden klare å få ut 1,5 milliarder av våre skattekroner som er helt bortkastet.

På samme dag som demonstranter over hele landet samlet seg for å brøle for klimaet, kom statsminister Erna Solberg til Stavanger for å doble statens innskudd i klimainvesteringsselskapet Nysnø. Selskapet, som ble opprettet i 2018 etter initiativ fra Venstre, har fra før til sammen fått 725 millioner kroner over statsbudsjettet. Nå kommer 700 til neste år, lover statsministeren.

Dere har nesten brukt opp pengene dere har fått. Dette er et viktig element for at det grønne skiftet skal få akselererende kraft, sier Solberg i møte med Nysnø-sjef Siri Kalvig i investeringsselskapets lokaler i Stavanger.

https://www.dn.no/energi/kalvig-dobler-klimakapitalen/2-1-663611?fbclid=

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

Dessverre har vi ingen klimadebatt lenger, da klimahysteriet har antatt totalitære former.

 

KLIMABRØLET OG ORWELLS TOMINUTTERSHAT.

 

Denne artikkelen beskriver det uhyggelig faktum at «klimabrølet» er som tatt rett ut av Orwells fremtidsdystopi «1984». Hvor rasjonelle argumenter må vike for den totalitære maktlengsel.

https://resett.no/2019/08/30/klimabrolet-og-orwells-tominuttershat/?fbclid=IwAR2F

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

Hvorfor får Rydningen familien så mye pr på nyhetene. De burde heller være litt kritiske. Det er jeg. Klimabrølet,s styre består av; Even Nord Rydningen, Hans søster Nina Nord Rydningen. Fetter Jon-Kristian Rydningen. Hans kjæreste Lene Bonesmo Solberg og tilslutt Martin Skadal.

Sverige har sin Thunbergfamilie som tjener store penger på klimasaken. Nå har Norge fått Rydningenfamilien som vil tjene store penger på klima. Virker som det er lønnsomt med klimafamiliebedrifter. Nå bør media følge bedre med på hva pengene brukes til. Hvis de slipper til eller får lov.

Klimabrølet

Posted by Mediekanalen Norge on Friday, June 28, 2019

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks