Nå må dere begynne å følge med David Byrne og Adapt 2030. Bestefar har fulgt dem i fire år og er en av grunnen til prognosene som har stemt nesten 100%.

Bildet kan inneholde: tekst

ADAPT 2030

Bomb Cyclone Slams US with Tropical Snow & Sudden Stratospheric Event Begins.

Cold weather hurricane slams USA west coast with 100mph winds then winter storm Ezekiel grinds over the Midwest grow belt with a collapsing bomb cyclone dropping record snow and cold temperatures. Snow in Sunny Southern California as the Sudden Stratospheric Warming event begins which will displace Arctic air over N. America and
Europe for five weeks. Bitcoin silver round contains a message about the GSM.

Følg med og lik Bestefars Klimasannhet på FB,
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/

Skal lille Norge ta ansvaret for hele verdens klimautslipp. Mens Kina spyr ut klimagasser i bøtter og spann, ti store elver står for over 80 prosent av plastavrenningen til hav, tar det knøttlille landet Norge ansvar for én og samme klode.

NÅ MÅ VI SLUTTE Å BLANDE SNØRR OG BARTER.

Miljø er forsøpling som vises på bildet. Det har ingenting med klima å gjøre.

Klima handler om CO2 som er en giftfri usynlig gass jorden trenger for å leve men omtales negativt som “Kina spyr ut klimagasser i bøtter og spann”. Høres ut som verdens største gasskammer. Vi burde ha kommet litt lenger.

https://resett.no/2019/11/30/skal-lille-norge-ta-ansvaret-for-hele-verdens-klimautslipp/?fbclid=IwAR2BnWxxYUrtYV5U0XUh-5-T8_wQgYnqfohxT0h1Bs19RdR4lIfjWlto5tY

Følg med og lik Bestefars Klimasannhet på FB,
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/

Vi er kommet til 30. november. Det er kulde og snørekorder over hele verden. 40 minus på Nordpolen. Så Bestefar lurer på hvordan er det mulig at så mange tror på global oppvarming?.

SAN FRANCISCO TIES 1896 RECORD FOR COLDEST NOVEMBER DAY EVER!

The mercury in San Francisco reached a high of just 8.8C (48F) on Thursday, November 28, tying the 1896 (solar minimum of cycle 12) record for the city’s lowest-max temp ever recorded in November.

https://electroverse.net/san-francisco-california-ties-1896-record-for-coldest-november-day-ever/?fbclid=IwAR0faH-uleoqXSGdnJar5lKBJfJDVGgPqVWtSrbGmPrHlHkb6-mbDuwnYtE

Følg med og lik Bestefars Klimasannhet på FB,
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/

Nei, Lan Marie Ngyuen Berg og António Guterres, Tuvalu synker ikke.

Tuvalu, den lille øystaten i Polynesia i Stillehavet, som består av 9 atoller og har rundt 11000 innbyggere, har av klimahysterikere verden over blitt beskrevet som «øystaten som synker på grunn av klimaendringene.»

Fra FNs generalsekretær, den tidligere portugisiske statsministeren, António Guterres, til vår egen nå sykemeldte, Lan Marie Ngyuen Berg, som bodde på øystaten i 2011, så er ramaskrikene om hvilken klimakrise verden står ovenfor mest synlig i Tuvalu.

https://resett.no/2019/11/30/nei-lan-marie-ngyuen-berg-og-antonio-guterres-tuvalu-synker-ikke/?fbclid=IwAR0ksOfvgy5PmqDbLQ-_jDcXTittlMgCINsdI2I0_zllqp1wGa8PvrONejs

Følg med og lik Bestefars Klimasannhet på FB,
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/

Polfarere hentes ut av isen – nå starter den dramatiske operasjone. Børge Ousland og Mike Horn går snart tomme for mat oppe i isen. Nå skal skipet Lance kjempe seg opp for å hente dem ut.

Hva er det de driver med?. De tre siste årene har tre skip satt seg fast i polisene og klimaforskerne som skulle bevise global oppvarming måtte hentes ut med helikopter. Har vært litt uklart hva Børge Ouslend og kameraten holder på med for de første meldingene var at isen var for tykk. Så ble den tynnere og drev feil vei. Nå er den tykkere igjen og det er nordavind fra alle kanter på mellom 20 og 40 minus. Er det nok et misslykket forsøk på å bevise global oppvarming. Hjalp ikke spådommene til Al Gore. Nå må de la polene være i fred før liv går tapt.. Isen og naturen styrer seg selv.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/xPz7Mj/polfarere-hentes-ut-av-isen-naa-starter-den-dramatiske-operasjonen?utm_source=vgfront&utm_content=row-1&fbclid=IwAR1g7cLV4z4W0VR8qPMz1oTHWKjd9Tw1CuxrXlQOngrcwa8zZE7pfTDQTaE

Vi er veldig spente på hvor langt nord i isen Lance kan gå. Vi håper på 82,2 grader og så vil vi gjerne komme lenger. Men vi er forberedt på at det kan bli stopp før, sier operasjonsleder Bengt Rotmo til VG.

Følg med og lik Bestefars Klimasannhet på FB,
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/

 

I VINTER FÅR VI SVAR PÅ OM GODT BETALTE KLIMAFORSKERE PÅ CICERO ELLER EN PENSJONERT BESTEFAR FÅR RETT OM KLIMA.

HER ER RESULTATET.
Det er ikke mange jeg kjenner som følger med så mye som Kyrre Storheil når det gjelder statistikker som ikke er manipulert. Her er dommen hans til Bestefar VS CICERO..

Uavgjørt 3-3 med CICERO i vinter i Europa. Ellers klar seier til Bestefar i resten av verden..

Oktober og november ble en klar seier til Bestefar. Desember ble jevnere med flere milde dager. Men med kulden og store mengder snø flere steder i Nord  Europa som våre nyhetsmedia ikke sier et pip om gikk poenget til Bestefar som nå leder.

 

 

Nathalie Schaller.
Senior Researcher.

CICERO; Senter for klimaforskning.

Vi har dårlige nyheter til alle som gleder seg til skisesongen, men gode nyheter til de som er bekymret for høye strømpriser nå i vinter: Verdens seks globale værmodeller er enige om at det vil være våtere og varmere enn normalt i perioden november til februar. I denne artikkelen forklarer CICERO-forsker Nathalie Schaller hvorfor værvarslerne er så sikre på det nå.

 

https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

Maunder Minimum var den siste store Mini-Istiden for ca 400 år siden. Nå starter Eddy Minimum.
Historien gjentar seg som den gjør i naturen. Det blir kaldere og mer snø i minst 50 år.

Bildet kan inneholde: tekst

Svalt intresse när Skellefteå fredagsstrejkade för klimatet.

Bildet kan inneholde: tekst

Dårlig oppmøte på klimasteriken her også. Var det ikke så morro i kulda. Spent på hvordan oppmøtet var i Norge.

https://www.folkbladet.nu/2019-11-29/svalt-intresse-nar-skelleftea-fredagsstrejkade-for-klimatet?fbclid=IwAR0-e1Lffm-zC-YAb99My-s_Dj-OVJPmmlI2zqaEVApPgts-2vbHOGHHEK8

Følg med og lik Bestefars Klimasannhet på FB,
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/

Snöstormar plågar firande amerikaner.

Bildet kan inneholde: tekst

Häftiga snöstormar och orkanstarka vindar ställer till det i stora delar av Nordamerika under USA:s storhelg thanksgiving. Uppskattningsvis 55 miljoner människor planerar att resa, men på grund av stängda vägar och flygplatser kommer långt ifrån alla i väg.

https://epochtimes.se/Snostormar-plagar-firande-amerikaner?fbclid=IwAR02hhGwb3U-C0_-HhBivf8dZBFUDIGtAPovJIDPpzHO3-PkE8cxKkuq0-U

Følg med og lik Bestefars Klimasannhet på FB,
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/

Derfor må de med dieselbil betale for naboens montering av elbil-ladestasjon

.
Selv om du hverken har bil eller el-bil, så må du være med å betale for moroa, sier advokat Anders Leisner.
Fellesutgifter i en blokk eller et leilighetskompleks, er enkelt sagt alle kostnader utenfor egen leilighet i fellesarealene. Som kostnader til vedlikehold, drift, forsikring og forretningsfører.

https://www.nettavisen.no/okonomi/derfor-ma-de-med-dieselbil-betale-for-naboens-montering-av-elbil-ladestasjon/3423884223.html?fbclid=IwAR3olsfQ_gBAYXw4V_de9-VKVU38nXaSnUUKwhgAZxhMDoRWXL-MU3yX87g

Følg med og lik Bestefars Klimasannhet på FB,
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/