Egentlig burde jeg ikke bli overasket lenger over hva disse forskerne koker sammen med hjernen sin. Men det kommer noe hele tiden.

Slik påvirker global oppvarming maten du spiser.

TIDSMASKIN FOR 2050

På en åker i nærheten av universitetet i Illinois drives en av de mest robuste produsentene for korn og soyabønner.
Et team med forskere ledet av Andrew Leakey har laget en slags tidsmaskin, hvor de prøver å forutse konsekvensene av klimaendringene.

Innenfor et begrenset område av åkeren blir plantene gasset med 25 prosent mer CO2. Det er så mye forskerne regner med at det vil være i atmosfæren i 2050.

https://www.tv2.no/a/10878054/?fbclid=IwAR3z9BoMK7XU2npXZOFGTS5NHIVzmmzkT_bBk4PJ2mUaWz56jI0a9Qwrp7M

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

0 kommentarer

Siste innlegg