På tide at noen tar ansvar. Barn sier og gjør det de voksne sier uansett om det er sant eller ikke

Nå må media ta seg sammen. Her er fem artikler som viser hva voksne kan få seg til å gjøre i klimaløgnens navn. Mange missbruker henne i klimasaken. Siste jeg så var Besteforeldrenes Klimaaksjon. Hva er det dere tenker på. Egentlig er det vel straffbart å missbruke barn. Jeg syns synd på jenta som som vil vokse opp og bli påmint om dette. Mange ungdommer har psykiske problemer pga truselen med CO2 som er en løgn. Nederst er Skavlan som den siste i rekken av missbrukere. Dette er ikke kritikk av Greta eller andre barn og ungdommer som blir brukt i klimakampanjene. De gjør bare det voksne mennesker de stoler på ber dem å gjøre.
———————————————————————————–
Og hvordan kan hennes foreldre sette i gang en sånn kampanje når de vet datteren har psykiske problemer, blir jeg forbanna. Og detter er ikke noe jeg tror, men utdrag av boken de har skrevet om henne og søsteren.
«Greta, 15 år, har haft grava ätstørningar. Fick sedan diagnosen Asbergers, högtfungerande autism og ocd, tvångssyndrom. Beata, snart 13, fick et par år efter storasyster diagnosen adhd, med drag av Asbergers og ocd, trotssyndrom. Boken innehåller detaljerade skildringar av döttrarnas kamp för et vettig liv, med kompisar, i skolan, og Malenas og Svantes kamp både med och mot lärare, skolpsykologer och barn- og skolpsykiatrien, för att barnen skal få så bra hjälp som möjligt.»
———————————————————————————–
Et barn som sliter med store problemer og flere diagnoser kjøres nådeløst fram i medienes og politikkens rampelys under foreldrenes stramme regi. Det er vanskelig å ha forståelse for slik atferd fra voksne menneskers side, og da spesielt et foreldrepar som synes villig til å ofte alt for den PR og medieomtale de baserer sine liv på. Det er barnemisshandling.

https://samnytt.se/statstelevisionen-i-fake-news-offensiv…/…

https://youtu.be/VFkQSGyeCWg…

0 kommentarer

Siste innlegg