VARMEREKORDEN

Det må være veldig skuffende for de religiøse (fanatiske) klimatroende at Oslos varmerekord ikke ble slått i går. Rekorden på 35 grader er fra 1901 og står enn

Den gang i 1901 fantes det veldig få biler, og oljen fra araberlandene var ikke satt i produksjon. Verdens skip gikk for det meste på kull eller ved hjelp av seil.

Hvordan kunne det bli så varmt uten menneskers produksjon av den livsfarlige gassen CO2? Helt ubegripelig.

Noen år før hadde riktignok vulkanen Krakatau eksplodert og spydd ut mye mer CO2 enn det verdens befolkning i år 2018 klarer å produsere på 100 år, men kan det ha vært grunnen?

Neppe. Vulkanutbruddet forårsaket derimot en dramatisk nedkjøling av planeten i flere år, med det resultatet at matproduksjonen falt dramatisk og folk sultet. Utslippet av CO2 kan ikke beskrives som menneskeskapt, så da er det nok en høyere makt som står bak. Antagelig er det den guden som de klimafrelste tilber som er ansvarlig.

Er det et slikt klima de som skriker om klimakatastrofen vil ha. En verden som er kaldere. En verden som ikke kan produsere mat. Vil de ha tilbake katastrofeårene i den lille istiden.

Hvorfor ikke la Jorden ordne dette selv? Den har klart seg uten menneskelig hjelp i over 4 milliarder år. At mennesker i de siste årtusenende har brent forskjellige ting for å holde seg varm og for å lage mat er vel de fleste enige om at er tillatt. Og det har ikke hatt en eneste innvirkning på Jordens klima. Derimot har Jorden selv påvirket klimaet ved å starte vulkanutbrudd og ved å starte enorme skogbranner.

Jeg synes synd på fanatikerne. Skogbrannene i de siste årene har produsert så mye av den livsfarlige gassen CO2 at vi må jobbe hardt i noen tusen år for å klare det samme med menneskelig kraft.

Jeg ser frem i mot at mange flere tusen klimatempler blir bygget på skattebetalernes regning. Fanatikerne er godt i gang med det.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg