Nå må noen ansvarlige politikere ta ansvar og stoppe denne galskapen.

Etter at diktatorene i Bryssel bestemte at alle som slipper ut CO2 skal betale klimakvoter, har ikke politikerne turt annet enn å pålegge alle bedriftene dette. Det skal være så politisk ukorrekt å ikke betale klimakvoter. Ikke engang de tøffeste politikerne tør nå å si i mot dette. De er redde for å miste stemmer ved neste valg, for folk flest tror på propagandaen uten å stille kritiske spørsmål.

Nå må noen ansvarlige politikere ta ansvar og stoppe denne galskapen.

Det har gått så langt nå, at i annenhver setning som uttales av en politiker finnes ordene bærekraftig eller klima eller begge. Noe er jo riv ruskende galt med våre folkevalgte. Vanligvis er det de venstrepopulistiske politikerne som er for fri import av islamister, som samtidig skriker høyest om klimaet, men nå er det dessverre like ille i nesten alle partier. Det ser ut som om vettet har forlatt våre folkevalgte. Det blir ikke lett å velge de rette når alle ser ut til å være styrt av diktatorene i Bryssel.

Når disse kvotepengene betales ut, får norske politikere god samvittighet. (som de enkle folkene i middelalderen som betalte alt de klarte til Paven) De har gjort jobben sin. Om det er de vanlige norske skattebetalerne som betaler, betyr ikke noe. Om veier i utkant- norge er farlige og med utallige huller, betyr ikke noe. Det ser ut som om det er finere å betale disse klimakvotene enn å sørge for at landets folk har en trygg og tilfredsstillende hverdag.
For alle de milliarder av kroner som blir pøst ut til ingen nytte, kunne veldig mye vært gjort i dette landet.

Vladimir Putin ble spurt for noen år siden om de russiske bedriftene skulle betale klimakvoter. Da svarte han kort: Njet, vi har skog nok!
Og det, utrolig men sant, har også vi! Hvis vi tar med tang og tare pluss alle småalgene i vårt hav, har vi mer enn nok opptak av CO2 enn det vi slipper ut, hvis det skulle være en målestokk. Det norske folk betaler altså milliarder av kroner hvert år til klimakvoter for et utslipp som ikke finnes!

Gang på gang har de folkevalgte prestert å stemme frem utrolige vedtak. Man må da spørre seg om hvem det er som styrer? Er det byråkrater med ekstreme meninger? Eller er det diktatorene i Bryssel?

Det er ikke vanskelig å forstå at Storbritannia ville ut av dette. De vil ikke engang ha en EØS- avtale. Og det skjønner jeg veldig godt. EØS og samtidig Shengen er jo en katastrofe for Norge. Tsunami etter tsunami med østeuropeiske arbeidere har strømmet til landet, med det resultatet at arbeidsledigheten blant norske arbeidere har gått betraktelig opp og lønningene har gått mye ned. Samtidig blir landet infisert av kriminelle bander som er glade for et opphold på hotell (fengsel) med betaling i Norge.

Kjære norske velgere, det er dessverre ingen å stemme på, inntil videre. Vi må bare vente på at en eller annen politiker tør å gjøre noe med dette.

Propaganda.

Den vestlige verdens folk blir nå daglig bombardert med skremselspropaganda fra fanatiske naturvernere og hjernevaskede politikere.

Verden vil gå til helvete hvis vi ikke gjør som de sier.

Slutt å kjøre bil.
Slutt å kjøre fly.
Slutt å brenne olje, gass og kull.
Slutt å spise kjøtt.
Slutt å drikke brus, øl og champagne.
Slutt å hogge tømmer.
Slutt å fyre med ved.
Slutt å rape og unngå flatulens.
Slutt å bruke sement.
Slutt med alle dyr som er drøvtyggere, drep helst alle, de raper og fiser for mye.

Hvis vi ikke følger dette, går vi rett til helvete, og det innen kort tid!

Det er en hel rekke med ting som vi normale mennesker ikke må gjøre.
Spørsmålet er da,- skal vi følge slavisk de befalingene som noen få folk har befalt oss å gjøre, eller skal vi bruke sunn fornuft og tenke selv?

Jeg har ikke listen over alle de dumme uttalelsene som norske statsministere har uttalt, men på toppen av den listen må Statsminister Solberg være da hun presterte å si at vi må slutte med kuer og sauer, fordi de raper og fiser for mye!
Jeg håper for hennes skyld at det var en overivrig taleforfatter som hadde lagt dette i hennes munn.

Det er faktisk ille å måtte skrive dette. Etter min mening er det veldig galt med meningene til de vestlige politikerne. Hvem det er som tjener på en politikk der det blir pøst ut milliarder av kroner til ingen nytte, vet ikke jeg, men noen er det.

De, og den ansvarlige ministeren som skrev under på tragedien i Kyoto burde stilles for riksrett ettersom de forpliktet Norge til å betale enorme summer penger til hovedsakelig korrupte ledere i land som er styrt av selvsentrerte høvdinger. Ikke engang Norges skoger er tatt med i det som det ble skrevet under på. I tillegg har vi gress, busker og alger som opptar CO2.
Det er veldig rart at ikke Riksrevisjonen har reagert på denne pengesløsingen.

Jeg må si at jeg er skuffet over de norske folkevalgte. De sitter på Stortinget for å gjøre det beste for folk og land. Men jeg opplever at det er diktatorene i Bryssel de vil gjøre til lags, ikke det norske folk.
Antagelig vil dette bli den normale måten å drive politikk på i noen tid fremover, men jeg håper at jeg får oppleve en eller helst flere politikere som ser realitetene og tar ansvar for det som er gjort feil.

Jeg hadde en total respekt for våre statsmeteorologer inntil en av dem presterte å si følgende:
Det har aldri falt så mye snø
Det har aldri vært så varmt
Det har aldri falt så mye regn
o.s.v.

Da mistet jeg respekten. Våre meteorologer har statistikk som går tilbake til ca. 1860. Det er alt. Ingen har nøyaktige data før den tiden, derfor blir det nærmest lattelig at en som burde vite bedre, uttaler seg på en slik måte.

Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/

7 kommentarer

Siste innlegg