Det er ikke så lett å forstå hva en Mini-Istid er når de fleste har hørt at jorden vil koke pga for mye CO2.

1. Solen har forskjellige sykluser som kommer med jevne mellomrom som de har gjort i millioner av år. Når solen har mange solspotter blir det varmere, Det gror det mer og CO2 øker etter flere år. Det motsatte skjer når det blir mindre.. Av 10000 luftmolekyler er 4 stk CO2. Av disse 4 stk er 95% skapt av naturen og 5% menneskeskapt. Hvordan noen kan tro på menneskeskapt global oppvarming er helt utrolig.

2 klima.
Det forandrer seg og er ikke menneskeskapt. På den nordlige halvkule vil det komme flere meter snø fra som ikke vil smelte helt pga kalde sommere enkelte steder
Langvarig tørke, regn og haglstormer vil øke i mange land. Det har allerede begynt.
Jordskjelv og vulkanutbrudd vil også øke pga solens påvirkning. Det har også begynt.

3. Matmangel.
Med kaldere klima, tørke, regn og ødeleggende haglstormer vil store deler av avlingene bli ødelagt. Allerede i fjor mistet mange land minst 50%. Det går mest utover dyrene foreløbig som må slaktes pga mangel eller for dyrt for.. Det betyr matmangel og økende priser. Ikke regn med fulle hyller på supern i årene som kommer. I USA har de allerede merket det.

4. Energi.
Kullkraftverk vil bli den viktigste energikilden. Kina bygger nå 2000 anlegg med ny renseteknologi til land i hele verden. “Merkel” har bestilt et av dem. Med elver som fryser, solcellepaneler som snør ned,vindmøller som står stille i lange perioder vil det bli strømmangel,. I California med mest grønn energi har mange vært strømløse i fjor sommer. Bruken av aircondition var årsaken. Sverige, Tyskland og Belgia har allerede problemet. Så for å være sikker på å kunne varme opp der du bor kan vedovn være det mest aktuelle alternaivet.

5. Transport.
Vi har sett hvordan batteridrevne fremkomstmidler av alle slag sliter i kulden. Og det blir ikke noe bedre i årene som kommer. Diesel og bensin vil bli mest brukt i flere tiår. Og tror du det går tomt for olje tar du feil. De har funnet olje 9000 meter nede i bakken. Det er så dypt så den kan ikke være fossil. Den produseres i jordens indre og da er den også fornybar energi. Og salg av fossile biler etter 2025 blir ikke forbudt. Det setter EU reglene en stopper for.

Mange solspotter                                Nesten ingen solspotter.

Lik og følg med oss på FB.
https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

Maunder Minimum var den siste store Mini-Istiden for ca 400 år siden. Nå starter Eddy Minimum.
Historien gjentar seg som den gjør i naturen. Det blir kaldere og mer snø i minst 50 år.

Bildet kan inneholde: tekst

0 kommentarer

Siste innlegg