Hvis det å ikke tro på Al Gore og en kokende klode, flere meter hav stigning og Nordpolen skulle smelte er å “Fornekte vitenskapen” bør de tenke seg om. De skal bidra til demokratiet og til å skape en god offentlig debatt skriver de. Har de glemt at forskere som vet hva de prater om er ble bannlyst av norske media siden 2015. Fjern Lisensen nå.

NRK satser mer på klimajournalistikk – vil unngå folk som «fornekter vitenskapen»

 

Journalistene må følge med i tiden og tilby viktige nyheter, mener Astrid Rommetveit.

Astrid Rommetveit er NRKs redaksjonssjef for klima, og hun har arbeidet med NRKs klimastrategi. Statkanalens klimajournalisters hovedoppdrag er å forklare, engasjere og ansvarliggjøre. Men de skal følge vanlige journalistiske kjøreregler, står det i NRKs strategi for hvordan journalistene skal jobbe med klima.

https://resett.no/2020/07/31/nrk-satser-mer-pa-klimajournalistikk-vil-unnga-folk-som-fornekter-vitenskapen/?swcfpc=1&fbclid=IwAR3lO7YYfmo1paPtW1jdjteGfyq1yUv6Xk9p26lORe9bkFRaP_kD_CfWL4s

Lik og følg med oss på FB. https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/?ref=bookmarks

Nå bør snart flere skjønne alvoret med klimaendringene. Alt Al Gore sa var feil. Det kommer bare til å bli kaldere og mer snø.. “Maunder Minimum” var den siste store Mini-Istiden for 400 år siden. Nå starter “Eddy Minimum” I en oppstart som vi har nå blir det mye varierende vær. Ikke la dere lure av det. Minst femti år med kaldere klima venter oss som vi må hjelpe våre barn og barnebarn å forberede seg på. Derfor er det viktig å få ut sannheten til flere.

0 kommentarer

Siste innlegg