Klimaendringane gjer at vi får meir av desse ekstreme vêrsituasjonane – tørke på den eine sida og nedbør på den andre. Det vil berre bli varmare og våtare, seier statsmeteorolog Bente Wahl. I 2014 publiserte NRK ein video der ho melde vêret for 2050. Målet var å omsette klima til vêr, og setje fokus på global oppvarming.

BØTTEBALETTEN.
I 2014 kom de med en værmelding for 2050. De klarer knapt nok en dag av gangen. Hvordan kan de spå flere mnd eller flere tiår fremover. Er det ikke på tide å fortelle sannheten eller la være å si noe.

https://www.nrk.no/norge/meteorolog_-_-denne-sommaren-er-eit-bevis-pa-global-oppvarming-1.14138883?fbclid=IwAR10Hs4qvs20dCAoRUs3KUkQguzO00cE8ayPas2KNV0FF_cGqry7PKIAWYc

Nå bør snart flere skjønne alvoret med klimaendringene. Alt Al Gore sa var feil. Det kommer bare til å bli kaldere og mer snø.. “Maunder Minimum” var den siste store Mini-Istiden for 400 år siden. Nå starter “Eddy Minimum” I en oppstart som vi har nå blir det mye varierende vær. Ikke la dere lure av det. Minst femti år med kaldere klima venter oss som vi må hjelpe våre barn og barnebarn å forberede seg på. Derfor er det viktig å få ut sannheten til flere.

 

0 kommentarer

Siste innlegg